Különleges vitorlás nyaralás Horvátországban

Ma kevés izgalmasabb lehetőség van igazi tengerparti családi nyaralásra, mint egy vitorlás túra az Adrián. Nem kell repülőre szállni, az otthonod előtt beülsz az autóba, ahonnan már csak a kikötőben szállsz ki, és rögtön lehet is célba venni a legközelebbi azúrkék öblöt. A fenti videót nem mi készítettük, de akár tehettük volna, sőt te is megteheted, ha velünk jössz. Ugyanis úti céljaink között szerepel a filmben látott legtöbb kikötő, étterem, strand és öböl.

Blue Lagoon

Most egy kiváló alkalmat kínálunk neked, ha szeretnél főszezonban nyaralni egy igazán kényelmes és tágas katamarán fedélzetén.

Vitorlás nyaralás

Split régióban kényelmes, jól felszerelt katamaránokon kínálunk egy teljes hetes nyaralást. Az árban benne van a hajó bérlése, a biztosítás, a takarítás és a kapitány díja is. Mindegyik hajón legalább 4 db franciaágyas kabin található mindegyikhez saját zuhanyzó / wc tartozik, így alapesetben is 8 felnőttnek nyújt kényelmes szállást.

Lagoon 450

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor írj nekünk az alábbi űrlapon, vagy a kapcsolat oldalunkon található bármelyik módon.

    Lastovo