Csapatunk

Csapatunk gyakorlott verseny- és túravitorlázókból áll. Mi magunk is sokat hajózunk, legyen szó vitorlázásról, tengeri kajakozásról, síelésről, vagy akár hegymászásról. Rendszeresen szervezünk családi, baráti és üzleti utakat, a világ minden táján. Magyarországtól, az Adrián és a Földközi-tengeren keresztül, Skóciában, Grönlandon, British Columbiában, a Karib-tengeren és Thaiföldön.


Juráncsik Norbert
Évek óva vezet túrákat a világ minden részén. Szívesen vág neki akár egyedül, családdal vagy barátokkal. Járt már kajakkal az Atlanti-óceánon, Grönlandon és British Columbiában, vitorlással Horvátországban, a Földközi-tengeren, Malajziában, Thaiföldön és a Karib-tengeren. Újságot ír. Fotóz és blogbejegyzéseinkben olvashatjátok saját túrabeszámolóit.
Gyakorlott túravezető, rendszeresen vesz részt hazai és nemzetközi vitorlás versenyeken, Yacht Master A képesítése van.


Völgyesi Norbert
Üzletember, hajótulajdonos, gyakorlott tengeri túrázó, Yacht Master A képesítéssel.

Németh László
Üzletember, hajótulajdonos, gyakorlott tengeri túrázó és szörfös.

Alibán András

Alibán András
Gyerekkorától vitorlázik, 2004 óta szkipperkedik, hol családi nyaralás, hol sokhajós rendezvény sikeréhez járult hozzá. Rengetegszer járt Horvátországban, ezen felül megfordult Olaszországban, Görögországban, a Kanári-szigeteken, a Karib-tengeren és a Seyhelle-szigeteken. 2022-ben „Yacht Master A” képesítést szerzett, azóta még nagyobb hajóval még több embert tud egyszerre elvinni a tutiba. Az utóbbi időben írott formában is rögzíti útjait, ezeket a bejegyzéseket a Charter Naplóban teszi közzé.